توضیحات ویزای هنرمندان و ورزشکاران :

ویزای ( اقامت PR ) هنرمندان و ورزشکاران به افرادی تعلق می گیرد که در سال 5 سال گذشته حداقل 2 سال به صورت خود

اشتغالی در حوضه های زیر فعالیت قابل اثبات داشته باشند.

1_چه افرادی در دایره هنرمندان در این قسمت قرار می گیرند.

1_1.فعالیت هایی در حوضه هنرهای خلاقانه و بازیگری و بازیگردانی

1_1_1.فیلمبرداران و عکاسان

1_1_2.فعالین حوزه گرافیک

1_1_3.تهیه کنندگان و کارگردانان هنر سینما و هنرهای نمایشی

1_1_4.نمایش متحرکه و هنرهای نمایشی

1_1_5.موسیقی دانان و رهبران ارکستر وآهنگسازان

1_1_6.فعالان هنر مد و فعالیت های گرافیکی

1_1_7.مجریان برنامه های تلویزیونی و…

1_1_8.صدابرداران و تصویربرداران

1_1_9.نقاشان و هنرهای وابسته

1_1_10.هنرهای دستی و …

1_1_11.هنرهای تئاتر و طراحی صحنه و…

1_1_12.نویسندگان ، فعالان موزه ها و گالری های هنری

1_1_13.کتابداران

1_1_14.ویراستاران و روزنامه نگاران و…

در مورد ورزشکاران می توان عنوان کرد مدال آوران بین المللی اعم از جهانی و یا قاره ای که در سال گذشته 2 سال به صورت حرفه ای و خود اشتغالی ( درآمد از ورزش ) ثابت شود می توانند ، اصلی ترین گزینه برای استفاده از این نوع اقامت باشند .

زیرمجموعه ورزشکاران

1_داوران بین المللی در رشته های ورزشی مختلف

2_مربیان ورزشی

3_باشگاه داران و کلیه رشته های مرتبط


 

نحوه امتیاز بندی

تحصیلات 25 امتیاز

سابقه کار 35 امتیاز

سن تا 10 امتیاز

آشنایی به زبان انگلیسی یا فرانسه تا 24

سازگاری تا 6 امتیاز

روش کار : ابتدا مستندات موجود را به شرکت ما تحویل می دهید و سپس بعد از بررسی اولیه توسط مشاور مجموعه در یک جلسه توجیهی و رایگان شرکت خواهید کرد.

سپس بعد از احراز شرایط یک قرارداد همکاری تنظیم می شود و پرونده شما در جریان قرار خواهد گرفت.

مهاجر باید در این روش بتواند زبان خارجی با هر نمره ای از IELTS مثل انگلیسی یا فرانسه صحبت کند .


مزایای ویزای هنرمندان :

1.در صورت پذیرفتن پرونده این ویزا مستقیما به اقامت منجرمی شود.

2.شما می توانید برای اعضای خانواده PR دریافت کنید.

3.هزینه ی بسیار پایین در مقایسه با پروژه های اقامتی دیگر دارد.

4.در این شرکت کار به صورت تخصصی انجام می شود.